QR Code Integration Admin Panel Youtube Integration Picasa Integration

Другите за нас

SalsaFans Dance Studio

Stigma Design Studio ни беше препоръчано от приятели в момента когато вече имахме готов уеб-сайт. Имахме нужда от някой който да оптимизира уеб-сайта ни така, че да бъде лесно откриваем в google, yahoo, както и други търсачки. Резултатът от сътрудничеството ни със Stigma Design Studio беше поразителен. Още след първата седмица нашия сайт се появи на първа страница в www.google.bg, а малко по-късно се нареди на 5-то място. Това позволи на нашият сайт да се популяризира и увеличи посетителите си многократно.

Venci Fashion

От първият момент имах чувството че не съм сгрешил в избора на студио което да изработи уеб-сайтът на Venci Fashion. Впечатленията ми от работата на Stigma Design Studio са: прецизност, коректност и креативност, а както и спазване на определените срокове. Бях внимателно изслушан относно изискванията за уебсайта и не след дълго ми бяха предложени няколко варианта за уеб-сайт. Всички мои клиенти харесаха много визията и функционалността на уеб-сайта. Не на последно място се възползвах от поддръжката на уеб-сайт която предлага StigmaDesignStudio и останах очарован от бързината с която се правят всички промени по уеб-сайта ми.
Препоръчвам StigmaDesignStudio на всички които искат да срещнат разбиране и професионализъм при изработката на техния уеб-сайт.

Pacific Islands Club

Нашите хотели Pacific Islands Club на о. Сайпан и о.Гуам, архипелаг Мариански острови в Тихия океан, работи със Stigma Design от 2003г. Първоначално се насочихме към компанията заради по-привлекателните цени в сравнение с цените на подобни компании в САЩ и поради факта, че работим с руския пазар и се надявахме, че дизайнерите на Stigma Design ще имат по-добро усещане за това как трябва да изглежда нашият сайт за да бъде привлекателен за руските ни клиенти. Обаче, още в процеса на работа по сайта на нашия хотел (с превод от английски на руски) бяхме приятно удивени от бързината, професионализма и ефективността, с която работят в тази компания.
Нашият сайт днес се счита за най-добрият сайт на и по Марианските острови - като количество и качество на информация и като дизайн, и години наред се задържа на първа и втора страница на Google, когато потенциални клиенти от Русия търсят информация за нашата дестинация. Сайтът на нашия хотел днес е основен източник на информация и инструмент за работа на всички наши партньори в Русия и Казахстан, а също така важно средство за директна продажба на нашите хотели.
Резервациите, получени от нашия руски сайт, представляват средно 7% от общото количество. Близо 20% от нашите руски клиенти са правили запитвания по различни въпроси и под различна форма - в форум, чрез онлайн форма или в друга медия, на сайта на хотелите. За една консервативна в интернет-бизнеса страна като Русия това е висок показател, и ние отдаваме длъжното не само на нашия отдел по маркетинг, но и на сътрудничеството и активния творчески подход на нашите партньори от Stigma Design.
Като следствие на удовлетвореността ни от високото качество на работа в Stigma Design, ние препоръчваме тази компания на онези, които целят да имат успешен сайт. Днес клиенти на Stigma Design са също такива наши партьори на Марианските острови като Marianas Visitors Authority (Туристическа организация на Марианските острови) и туристическа компания "Belka Tours", една от лидерите в продажбите на нашите острови в Русия.

Belka Tours

Аз не съм уеб дизайн експерт. Когато започнах да търся уеб дизайн студио което да изработи уеб сайта на моята компания "Belka Tours" намираща се на Северни Мариански Острови, бях посъветван да се обърна към Stigma Design Studio. Щастлив съм че последвах съвета и се обърнах към Stigma Design Studio.
От самото начало всичко вървеше с лекота, ефикасно и професионално. Единственото нещо което направих беше да изпратя материалите а всичко останало беше свършено от Stigma Design Studio. Хареса ми предложения дизайн, а още повече харесах цените които ми предложиха! От момента в който сайтът беше пуснат в интернет нашите продажби започнаха да растът. За последните 2 години нашият сайт на първа страница (4-6 позиция) в www.google.ru
Благодаря ви Stigma Design Studio!