QR Code Integration Admin Panel Youtube Integration Picasa Integration

Уеб дизайн проекти на Stigma Design Studio

Salsa Drujba

Responsive, PHP, MySQL, JavaScript, Photoshop Open Salsa Drujba

Salsa Drujba
www.salsadrujba.com
Салса Дружба е един проект на PEP'S POINT Dance School. Предназначен е за хора, които искат да се отърсят от сивото ежедневие, да се забавляват и да обогатят своята танцова култура.
Mango Resort Saipan

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open Mango Resort Saipan

Mango Resort Saipan
www.mangoresort.com
Mango Resort - Сайпан е малък бутиков комплекс разположен в тихия, спокоен и прохладен район Perdido - само на 2 минути път с кола от международното летище на Сайпан.
CreativeEurope

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open CreativeEurope

CreativeEurope
www.creativeeurope.bg
Програма ТВОРЧЕСКА ЕВРОПА е приета от Европейския парламент на 11 декември 2013 (обн. OJ 20.12.2013) и заменя досега съществувалите програми на общността – МЕДИА, МЕДИА Мундус, Култура. С бюджет от 1 милиард и 460 милиона евро, програма ТВОРЧЕСКА ЕВРОПА ще подпомогне проекти в областта кулурата, киното, телевизията, музиката, литературата, изпълнителските изкуства, наследството.
SalsaFans Dance Studio

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open SalsaFans Dance Studio

SalsaFans Dance Studio
www.salsafans.com
Stigma Design Studio завърши работа по изработката на новата версия на уебсайта на SalsaFans Dance Studio. Сайтът е с изцяло обновена визия и функционалност, с интегрирани YouTube с Picasa галерии.
Geocaching Saipan

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open Geocaching Saipan

Geocaching Saipan
www.geocaching-saipan.com
Geocaching Сайпан е официалния сайт на геокешинг общността на остров Сайпан. Сайтът разполага с пълна интеграция с Google maps за всеки кеш както и динамичен QR код за всеки кеш. Geocaching Сайпан също показва наличните кешове на два от най-близките острови - Tinian и Rota
Hell of the Marianas

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open Hell of the Marianas

Hell of the Marianas
www.hell-of-the-marianas.com
The Hell of the Marianas Century Cycle е единственото по рода си състезание в CNMI който обещава да осигури възможно най-грандиозната обиколка на о. Сайпан. Този мирен остров заобиколен от лазурни води и буйни джунгли, също е дом на най-високата планина в света - Mt. Tapochau, с начална база 37000 фута под морското равнище. Сайта е на 3 езика (английски, руски и корейски), и има пълна интеграция на YouTube и Picasa Gallery
Ventax Plast Ltd.

PHP, JavaScript, Photoshop Open Ventax Plast Ltd.

Ventax Plast Ltd.
www.ventax-bg.com
Фирма „Вентакс-пласт” ЕООД е приемник на фирма „Вентакс”ООД, създадена през 1994г.Доверете се на нашите дългогодишни познания и опит в областта на дограмите.Ние ще Ви консултираме на място или в нашия офис безплатно и без ангажименти.По въпроси, свързани със стъкла, прозорци, врати или щори, ние сме Вашият сигурен партньор.
Чистене точка ком

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open Чистене точка ком

Чистене точка ком
www.chistene.com
В 21 век вече не е необходимо всяко семейство да разполага със своята Пепеляшка. Най-често именно тя е майка на децата ви, съпруга, готвачка, домашна прислуга на членовете на семейството…това изброяване може да продължи дълго, нали така? Имаме предложение за вас и то ще бъде едно разумно решение за всяко семейство. Ние ценим времето и знаем колко трудоемки могат да бъдат задачите вкъщи след дългия работен ден. До сега може би не е имало кой да ви помага, но Чистене Точка Ком е тук.
Glow Shoes - Онлайн магазин

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open Glow Shoes - Онлайн магазин

Glow Shoes - Онлайн магазин
www.glow-shoes.com
Онлайн Магазин с голямо разнообразие от мъжки, дамски и детски обувки за танци, предназначени за Салса и Спортни танци. В каталога има над 160 модела :)
Aqua Dance Club

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open Aqua Dance Club

Aqua Dance Club
www.aquadanceclub.com
Aqua Dance Club - това е единствения по рода си супер нов и модерен денс клуб с шоупрограма в центъра на София! Интериорът и обстановката са нестандартни и с изцяло пречупен нов облик, отличаващ се от другите нощни клубове. При нас ще намерите изобилие от много танци и стилове музика. Правилото е просто-нямаме теми табу!
SpeedyTertle

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open SpeedyTertle

SpeedyTertle
www.speedytertle.com
Водолазен център "Speed ​​Turtle" - най-големият и единствен на Мариански острови, руско и англоговорящи, работи на островите от 2004 г. Водолазния център е категоризиран PRO PLATINUM (PRO PLATINUM). Всички инструктори са сертифицирани а някои с NAUI сертификат от PADI. В центъра има 4 инструктора постоянно (2 руски говорящи и 2 англо говорящи).
Wedding Book

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open Wedding Book

Wedding Book
www.wedding-book.net
Wedding Book е социална услуга, която свързва младоженците с приятелите им. Младоженците използват Wedding Book, за да запазят връзката с гостите си, да споделят своите красиви мигове, снимки и спомени от сватбената си приказка, претворена на едно уникално място – собственият им уникален сайт. Wedding Book е единствената социална мрежа, където място намират най-интересните и свежи течения в областта на сватбените тържества, модата, лайфстайлинга. Професионалистите, които са на ваше разположение могат да превърнат всеки сън и всяка мечта в реалност.
Fitnes Instructor EU

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open Fitnes Instructor EU

Fitnes Instructor EU
www.fitnessinstructor.eu
Слав Иванов - Фитнес Инструктор от Националната Спортна Академия „Васил Левски”гр.София. С лиценз от Българската Федерация по Културизъм и Фитнес ,за извършване на културистична и фитнес тренировъчна дейност с № 009/02.03.2011 /На основание Закона за физическо възпитания и спорт/
Vasko Vasilev - Bazilio

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open Vasko Vasilev - Bazilio

Vasko Vasilev - Bazilio
www.baziliobg.com
Официален уебсайт на българският популярен изпълнител Васко Василев Българският популярен изпълнител Васко Василев поставя началото на своя творчески път в Смесен хор на Българско национално радио през м. ноември 1988 г. след заслужена висока оценка от музикалните специалисти в успешно издържания от младия творец конкурсен изпит.
Fusion Studio

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open Fusion Studio

Fusion Studio
www.fusion-studio.net
Открийте света на танците - салса, бачата, ча-ча-ча, рок енд рол, swing, модерен балет, съвременни танци и танцов театър с нас – Fusion Studio - Младост 1, бул.Александър Малинов 38, ет.2, срещу бензиностанция Темпо.
Pacific Island Club Saipan

PHP, MySQL, JavaScript, Photoshop Open Pacific Island Club Saipan

Pacific Island Club Saipan
www.picsaipan.info/index.php
PIC Saipan е хотел разположен на остров Сайпан (част от Северни Мариански Острови). Пет-звездният хотел е част от международната верига Pacific Island Clubs. Остров Сайпан е втория по големина остров от групата на Северните Мариански Острови.
Belka Tours

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open Belka Tours

Belka Tours
www.saipania.com
Saipania (Компания "Белка Турс") е туристическа компания работеща на остров Сайпан, както и другите Мариански острови. Компанията работи с по-голяма част най-добрите хотели на Марианските острови. Компанията организира екскурзии, както и дайвинг и скачане с парашут.
VIP Massages

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open VIP Massages

VIP Massages
www.vip-massage.com
Целта на масажа е стимулиране на имунната система, оптимизиране на кръвообръщението и отускане на мускулите, в следствие на което тялото се отърсва напълно от умората.
PIC Resorts

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open PIC Resorts

PIC Resorts
www.picresorts-saipan.com
PIC Saipan е хотел разположен на остров Сайпан (част от Северни Мариански Острови). Пет-звездният хотел е част от международната верига Pacific Island Clubs. Остров Сайпан е втория по големина остров от групата на Северните Мариански Острови.
Marianas Visitor Authority

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open Marianas Visitor Authority

Marianas Visitor Authority
www.my-marianas.com
Северни Мариански острови - тропически рай предлагащ релакс на бреговете на великолепни плажове и кристално чисти сини води, както и оживен нощен живот, пазаруване, широка гама от етнически ресторанти, както и на множество дейности на открито. Този сайт предоставя информация за многото културни и исторически забележителности, развлекателни дейности, курсове по голф, луксозни хотели и ресторанти, търговски центрове и, разбира се, вълнуващите пейзажи, вариращи от пъстри подводени рифове до тропически птици и джунгли .
MediaDesk Bulgaria

PHP, MySQL, Flash, JavaScript, Photoshop Open MediaDesk Bulgaria

MediaDesk Bulgaria
www.mediadesk.bg
Програма МЕДИА е програма на Европейския съюз, която има за цел да подобри конкурентоспособността на европейската аудиовизуална индустрия. Тя разполага с бюджет от 755 милиона евро (за периода 2007 – 2013 година) и предоставя подкрепа както преди, така и след осъществяване на филмовите продукции.
Pacific Island Club Guam

HTML, JavaScript, Photoshop Open Pacific Island Club Guam

Pacific Island Club Guam
www.picguam.info
PIC GUAM е хотел разположен на остров Гуам (част от Северни Мариански Острови). Пет-звездният хотел е част от международната верига Pacific Island Clubs. Остров Гуам най-големия остров от групата на Северните Мариански Острови.