QR Code Integration Admin Panel Youtube Integration Picasa Integration

ЦЯЛОСТНИ УЕБ ДИЗАЙН УСЛУГИ

Предлагаме цялостен уебдизайн SEO оптимизация, използвайки html, php и mysql бази данни. Предлагаме също и хостинг за Вашия домейн (уебсайт).

услугите които предлагаме включват:

web hosting

Уеб Хостинг

Хостингът е така да се каже домът на твоя уеб сайт. За да може вашият уебсайт да се отваря бързо и еднакво добре от всяка точка на планетата трябва дя сте сигурни, че имате сигурен хостинг. Точно това е което ви предлага Stigma Design Studio. Повече информация за услугите които предлагаме можете да намерите на тази страница.
domain names

Регистрация на име в интернет

Както всички ние си имаме име и ЕГН, вашият уебсайт също се нуждае от такова за да бъде откриваем в интернет. Вашето име (domain name) може да завършва на .com, .net, .org, .info, или което и да било от другите възможни разширения Stigma Design Studio ще регистрира избраното от вас име и ще конфигурира връзката между хостинга и вашия domain. Проверете дали вашето име е свободно на тази страница.
SEO optimisation

SEO (Оптимизация за търсачки)

Много компании предлагат SEO (Оптимизация за търсачки) като част от техните услуги, но не всички компании обаче правят повече от това да регистрират вашия уебсайт в интернет търсачки. В сегашно време SEO е много важно за лесното намиране на вашия уебсайт в интернет пространството. Stigma Design Studio не само ще регистрира вашия сайт в интернет търкачки, но и ще направи кодът на вашия сайт четлив за интернет търсачките.
picasa integration

Интеграция с Google Picasa Web Albums

Интеграцията с Google Picasa Web Albums позволява лесно да управлявате снимките във вашия уебсайт. Също така вашите снимки (продукти) ще придобият много по-голяма популярност защото ще са видими и в публичните Google Picasa Web Albums.
youtube integration

Интеграция с YouTube

Интеграцията с YouTube Galleries позволява лесно да добавяте видеоклипове във вашия уебсайт. Също така вашите видеоклипове ще придобият много по-голяма популярност защото ще са видими и лесно откриваеми в YouTube.
google maps integration

Интеграция с Google Maps

Интеграцията с Google Maps позволява лесно направите интерактивна карта и да я публикувате във вашия уебсайт. Също така вашата интерактивна карта ще е видима в Google Maps когато някой търси местност или място което сте добавили. Ще можете да добавяте маркери, със снимки, текст, видео и др.
QR Code Generator

QR Code за вашия уебсайт

QR код (съкращение от Quick Response) е специфичен матричен баркод (още наречен двумерен баркод), разпознаваем от специални QR четци за баркодове или камери на мобилни телефони. Баркодът се състои от черни модули, подредени в квадратен шаблон върху бял фон. Информацията в него може да бъде текстова, URL или друга. Повечето съвременни телефони имат или вграден QR Code Reader или може да им се инсталира такъв. За IPhone потърсете в Apple Appstore, а за телефони с Андроид потърсете в Android Market. Създай твоя QR Code с безплатния "Stigma QR Code Generator
admin panel

Админ Панел за вашия сайт

Stigma Design Studio ще изработи администраторски панел за твоя уебсайт, за да можете лесно да манипулирате информацията на уебсайта. Админ панелът е лесен за навигиране. Не са нужни никакви допълнителни умения за промяна на информацията. Посредством панела ще можете да променяте информацията на страниците, добавяте снимки, новини и др. Админ панелът е само за сайтове използващи бази данни. Админ панелът се предлага само за уебдизайн пакетGOLD” и хостинг пакетSilver
logo design

Създаване на Лого и идентичност

Логото което вашата компания има е нещото което ви идентифицира в интернет пространството. Доброто лого трябва да бъде лесно за запомняне, но в същото време да трябва да има смислъл. Логото, заедно с добрия дизайн е един от ключовите фактори за това вашите посетители да запомнят вашия уебсайт и да се върнат отново. Setigma Design Studio ще направи вашето лого и дизайн да следват изцяло концепцията на вашия уебсайт.
website consulting

Уебсайт консултация

Много често хората не задават въпроси по време на планирането на изработката на техния уебсайт. Невъзможно е както за нас така и за самия клиент да разполага с цялата информация от самото начало. Уебсайт консултацията ще ускори процеса на изработка на вашия уебсайт, както и ще зададе правилните очаквания на клиента. Тази услуга е безплатна за клиенти на Stigma Design Studio. Ако просто искате нашето експертно мнение преди да започнете планирането на вашия уебсайт, но сте решили вашият уебсайт да не бъде създаден от нас, то тогава ще трябва да заплатите такса за консултацията.
search engine registration

Регистрация в търсачки

За да може вашият уебсайт да бъде по-пулярен в интернет, то той трябва да бъде регистриран в търсещи машини. Ние ще оптимизираме вашия уебсайт с подходящи заглавия, ключови думи, описания и др., след което ще го регистрираме във всяка една от по-големите търсачки, в това число Google, Yahoo и MSN.
24/7 website support

24/7 Поддръжка

Ние знаем колко важнен е за вашия бизнес вашия уебсайт, и затова ние ви предлагаме първокласна email поддръжка. Поддръжката не е част от никой от уеб дизайн и хостинг пакетите, за по-голяма гъвкавост на услугите. Предлагаме три нива на поддръжка. Еднократна поддръжка, Пакет от 5 предплатени инцидента, Годишна поддръжка.
С годишната поддръжка вие ще получите отговор на вашия въпрос в рамките на 24 часа. При еднократна поддръжка очквания отговор от нас ще бъде в рамите на 48 часа, а при пакета от 5 предплатени инцидента 36 часа.