QR Code Integration Admin Panel Youtube Integration Picasa Integration

Уеб Дизайн

Как биха Ви открили Вашите клиенти, партньори и посетители? Как да се откроите ясно от конкуренцията? Това са само част от въпросите, които няма как да не получат отговор и своето решение. Вие се нуждаете от отговорите на тези въпроси и се надявате да можем да Ви ги дадем именно ние - Stigma Design Studio. Да, със сигурност сте попаднали на точното място, защото това което разделя нас от конкуренцията е един основен принцип който ни ръководи при изпълнението на проектите, възложени от нашите клиенти. А именно-ние знаем, че това е Вашият бизнес, но той не се нуждае само от отговори или пък от добре познатите, омръзнали клишета. Да, точно така, необходими са Ви реални резултати. Това вече е и нашата работа – да постигнем заедно конкретните резултати към които се стремите, а доверието и крайният продукт да бъдат оправдани.

Екипът на Stigma Design Studio познава отлично предимствата и недостатъците на онлайн маркетинга. Нашите ценности за постигане на максимални резултати са: интуитивен, индивидуален подход към нуждите на всеки потребител, креативен дизайн и нестандартни решения, интерактивност, фунционалност и динамичен подход защото знаем, че искате да накараме технологиите да работят за Вас.

Използването на интернет непрекъснато нараства с удивителна скорост както и целият информационен поток без който не можем във века на технологиите. За да се възползвате от този ръст на територията на онлайн пазара, Вие се нуждаете от ефективно и атрактивно "Уеб присъствие",в един по-ранен етап. Това разбира се не означава, че трябва да представите Вашия професионален бизнес и дейности с купища от крещящи графики, които са големи по обем и отклоняват вниманието на посетителя от същинската информация. Всеки посетител иска да намери това, което търси бързо. Иска визуално доказателство за това, че Вие предлагате продукта за неговата нужда и потребности.

Идеята и реализирането на това как да се представите пред света не се ражда просто така. За да се има успех всеки проект, налице трябва да са няколко основни предпоставки: опит, иновативност, проучване, талант, креативност. Дейността на Stigma Design Studio е съсредоточена именно към това да Ви помогнем да постигнете основната цел на всеки бизнес – постоянно нарастващи продажби. Към постигането на основната цел има и други стъпки, които трябва да бъдат изпълнени - утвърждаване като лидер във областта на Вашата дейност, положителен интерес към Вас и Вашите предложения и още много възможности, които ние можем да Ви предложим.

Ние отстраняваме бариерите на комуникацията и представяме вашето послание по разбираем начин. Това е доказателството! Съчетавайки утвърдени методи с иновацията, креативността и динамиката, Ви предлагаме цялостно управление на проектите и популяризация на бизнеса Ви. В Stigma Design Studio, ние вярваме, че успеха на вашия проект зависи от цялостно ефективен "Уеб Сайт". Освен това, ние знаем, че само и единствено продажбите носят приходи - всичко останало са разходи. Още една причина да се доверите на нас, защото се стараем да оптимизираме всеки процес, всяка стъпка, всеки детайл, за Вас.

Ние обединяваме привлекателната графика с ефективна "информационна архитектура". Резултатът е Уеб Сайт, който не само изглежда уникален и се зарежда бързо, но е и място, което е многофункционално и дава на вашите посетители (клиенти) каквото искат. И всичко това управлявано чрез чиста и лека навигационна система, която е приятна за използване. Ние предлагаме пълен диапазон от услуги, в полза на нуждите на Вашия проект, защото знаем, че на света няма две еднакви капки вода!

Посредствеността при нас е табу. Всички търсим в Google и всички знаем колко важна е ролята и мисията на нашият сайт... съгласни сте, нали? Ами..можете да се възползвате и Вие тогава, ние ще Ви покажем как! Необходим е професионален подход за да успеем да постигнем заедно оптимални резултати. Ето го и Вашето решение! Не е нужно да търсите повече или да се притеснявате какъв ще бъде крайния резултат. Едно е сигурно – при нас всеки детайл е от значение! От HTML, PHP и JavaScript кодирането, графичният дизайн,...до консултирането, рекламата, оптимизацията за търсачки (SEO) и Уеб позиционирането на вашия сайт. Разработките на Stigma Design Studio покриват целия процес, от концепция до завършване с конкурентноспособно оценяване, съобразено с Вашия бюджет.

Не заслужавате ли най-добрите резултати на най-добрата цена? Разбира се, че да! Възползвайте се още сега! Екипът на Stigma Design Studio Ви очаква!

Вижте отзивите на нашите клиенти за нашата работа тук.

За повече информация относно ценови пакети и предложения моля посетете тази страница или се свържете с нас.